Vedlikehold og oppussing for borettslag.

Vi hjelper dere med alt innen rehabilitering og renoveringstjenester.

Enten det dreier seg om å oppgradere fasader, skifte kledning, etterisolere for bedre energieffektivitet, eller pusse opp kjøkken og/eller baderom. Kanskje dere trenger takreparasjoner, eller integrere solcelleløsninger for en grønnere og mer kostnadseffektiv drift? Våre erfarne håndverkere i iBygg kan hjelpe deres borettslag.

Tjenester

Tak, fasade og etterisolering

Forbedre borettslagets utseende og energieffektivitet med våre tjenester for tak, fasade, og etterisolering. Vår ekspertise sikrer langvarig beskyttelse mot vær og vind, samtidig som vi forbedrer bygningens ytelse.

Energirådgiving

Reduser driftskostnadene og øk bærekraften med energirådgiving for borettslag. Vi tilbyr omfattende energianalyser og løsninger for å optimalisere energiforbruket

Vindu & dører

Oppgrader borettslagets vinduer og dører for bedre sikkerhet, utseende og energieffektivitet med vårt utvalg av kvalitetsprodukter og installasjoner.

Solcelle

Integrer solenergi i ditt borettslag med våre skreddersydde solcelleløsninger. Fra planlegging til installasjon, hjelper vi deg med å utnytte fornybar energi for å redusere strømkostnader og øke eiendommens verdi.

Innvendig oppussing og rehabilitering

Oppgrader borettslagets fellesarealer og leiligheter med vår innvendige oppussing og rehabilitering. Våre erfarne håndverkere sikrer høykvalitets utførelse med minimal forstyrrelse.

Malerarbeid

Forny borettslagets utseende med profesjonelt malerarbeid. Vårt team hos iFarge sikrer et holdbart og tiltalende resultat som forvandler både interiør og eksteriør.

Referanseprosjekter

Klar for å oppgradere ditt borettslag?

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og tilbud.

La oss sammen skape et mer komfortabelt, sikkert, og energieffektivt hjem for alle beboerne.