Rehabilitering og oppussing for privatkunder.

Vi hjelper deg med alt innen oppussing, renoveringstjenester og takreparasjon.

Enten du trenger en fasadeendring, ny kledning, etterisolering. Eller drømmer du om et nytt kjøkken, et moderne baderom, ønsker å utvide hjemmet med et tilbygg, eller trenger å fikse taket. Våre erfarne håndverkere og designere hos oss i iBygg har løsningene for å realisere dine idéer.

Tjenester

Tak, fasade, solcelle og etterisolering

Forleng levetiden til hjemmet ditt med våre tjenester for tak, fasade, og etterisolering. Vi tilbyr alt fra takreparasjoner til fullstendig fasadeoppussing og etterisolering for å forbedre husets energieffektivitet og utseende.

Vindu og dør

Oppgrader hjemmets utseende og energieffektivitet med nye vinduer og dører. Velg fra et bredt spekter av stiler og materialer for å matche ditt hjem.

Baderom

Vi hjelper deg med å skape ditt drømmebad. Fra funksjonelle løsninger til luksuriøse finisher, våre ansatte sørger for at ditt nye bad kombinerer stil med praktisk funksjonalitet.

Kjøkken

Vi hjelper deg med å pusse opp kjøkkenet. Enten det er snakk om en total makeover eller et mindre oppussingsporsjekt. Vi arbeider tett med deg for å designe og installere et kjøkken som passer din stil, samtidig som det tilbyr god funksjonalitet.

Nybygg, tilbygg og påbygg

Vi hjelper deg med alt innen nybygg, tilbygg, og påbygg. Vi tilbyr komplette løsninger fra grunnarbeid til ferdigstillelse, og sikrer en løsning som passer deg og ditt behov.

Rehabilitering og oppussing

Har du et oppussingsprosjekt? Enten det er en enkel oppfriskning eller en fullstendig ombygging, hjelper vi deg med å forbedre både utseende og funksjonalitet i ditt hjem.

Byggesøknader og arkitekt

La våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med alt innen byggesøknader og arkitekttjenester. Fra første kontakt til den endelige byggetillatelsen, sikrer vi en sømløs prosess som overholder alle lokale byggeforskrifter og -standarder.

Interiør rådgivning

Skap et harmonisk og funksjonelt hjem med interiørrådgivning fra oss. Våre interiørdesignere arbeider tett med deg for å velge farger, materialer, og møbler som reflekterer din stil.

Referanseprosjekter

Drømmer du om å forbedre ditt hjem?

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon.

La oss hjelpe deg med dine oppussingsprosjekter.