Vedlikehold og oppussing for næringseiendommer.

Vi hjelper dere med alt innen rehabilitering og renoveringstjenester.

Enten det er rehabilitering av eldre bygg, energieffektivisering for å redusere driftskostnader, eller installasjon av solceller for å satse på fornybar energi, har vi ekspertisen dere trenger. Vi fokuserer på bærekraftige og kostnadseffektive løsninger for å møte de spesifikke behovene til ditt næringsbygg.

Tjenester

Innvendig oppussing og rehabilitering

Trenger dere innvendig oppussing og/eller rehabilitering for næringseiendommer? Vi tilbyr alt fra funksjonelle kontorlayouter til stilfulle retail-områder, alt tilpasset ditt behov.

Tak, fasade og etterisolering

Beskytt og forbedre din næringseiendom med vår hjelp innen tak, fasade, og etterisolering. Vi sikrer langvarig holdbarhet og utseende, samtidig som vi øker bygningens energieffektivitet.

Energirådgiving

Oppnå bærekraftige driftsfordeler med vår energirådgiving for næringseiendommer. Vi analyserer din energibruk og foreslår effektive tiltak for å kutte kostnader og forbedre miljøavtrykket.

Solcelle

Investér i fremtiden med våre skreddersydde solcelleløsninger for næringseiendommer. Fra planlegging til implementering, hjelper vi deg med å utnytte solenergi for å redusere energikostnader og styrke din miljøprofil.

Prosjektering

Realiser ditt neste byggeprosjekt med hjelp til prosjektering for næringseiendommer. Våre ansatte av arkitekter og ingeniører bringer erfaring og kompetanse for å sikre at ditt prosjekt leveres på tid og innenfor budsjett.

Malerarbeid

Forvandle din næringseiendom med profesjonelt malerarbeid. Vårt samarbeid med iFarge garanterer holdbarhet og finish, med et bredt utvalg av farger og teksturer tilpasset dere.

Referanseprosjekter

Er din næringseiendom klar for en oppgradering?

Kontakt oss for en gratis befaring og oppdag hvordan våre tjenester kan oppgradere din eiendom.