Personvernserklæring

Effektiv dato: 2024-03-20

Oppdatert den: 2024-03-20

Denne personvernerklæringen forklarer retningslinjene til iBygg AS om innsamling og bruk av informasjonen vi samler inn når du får tilgang til https://i-bygg.no/ (tjenesten). Denne personvernerklæringen beskriver dine personvernrettigheter og hvordan du er beskyttet i henhold til personvernlovene.

Ved å bruke vår tjeneste samtykker du til innsamling og bruk av din informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen. Vennligst ikke få tilgang til eller bruk vår tjeneste hvis du ikke samtykker til innsamling og bruk av din informasjon slik det er beskrevet i denne personvernerklæringen.

iBygg AS har fullmakt til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Dette kan skje uten forhåndsvarsel.

iBygg AS vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på https://i-bygg.no/ nettsiden.

Innsamling og bruk av dine personopplysninger

Informasjon vi samler inn

Når du bruker vår tjeneste, blir du bedt om å oppgi personlig informasjon som brukes til å kontakte eller identifisere deg. https://i-bygg.no/ samler inn følgende informasjon:

 • Bruksdata
 • Navn

Bruksdata inkluderer følgende:

 • Internett-protokoll (IP)-adresse for datamaskiner som får tilgang til nettstedet
 • Nettsideforespørsler
 • Henvisende nettsider
 • Nettleser brukt for å få tilgang til nettstedet
 • Tidspunkt og dato for tilgang

Hvordan vi samler inn informasjon

https://i-bygg.no/ samler inn og mottar informasjon fra deg på følgende måter:

 • Når du samhandler med vår tjeneste.
 • Fra eksterne, offentlige kilder.

Din informasjon vil bli lagret i opptil 365 dager etter at den ikke lenger er nødvendig for å tilby deg tjenestene. Din informasjon kan bli oppbevart i lengre perioder for rapportering eller oppbevaring i henhold til gjeldende lover. Informasjon som ikke identifiserer deg personlig, kan lagres på ubestemt tid.

Hvordan vi bruker din informasjon
https://i-bygg.no/ kan bruke din informasjon til følgende formål:

 • Vi bruker din informasjon til å tilby og opprettholde vår tjeneste, samt overvåke bruken av vår tjeneste.
 • For andre formål. iBygg AS vil bruke din informasjon til dataanalyse for å identifisere bruksmønstre eller bestemme effektiviteten av våre markedsføringskampanjer når det er rimelig. Vi vil bruke din informasjon til å evaluere og forbedre vår tjeneste, produkter, tjenester og markedsføringsinnsats.
 • Målrettet annonsering. Dine personlige data vil bli brukt til å forbedre annonsearbeidet som er relevant for dine spesifikke interesser.
 • Administrasjonsinformasjon. Dine personlige data vil bli brukt som en del av driften av våre nettsideadministrasjonspraksiser.
 • Markedsførings- og promoteringstiltak. iBygg AS vil bruke ikke-spesifikk informasjon samlet inn fra deg for å forbedre våre markedsføringsinnsats.

Hvordan vi deler din informasjon

iBygg AS vil dele din informasjon, når det er aktuelt, i følgende situasjoner:

 • Med ditt samtykke. iBygg AS vil dele din informasjon til ethvert formål med ditt eksplisitte samtykke.

Deling med tredjeparter

Enhver tredjepart vi deler din informasjon med, må avsløre formålet med hvilket de har til hensikt å bruke din informasjon. De må beholde din informasjon kun for den tiden som er oppgitt når de ber om eller mottar slik informasjon. Tredjepartstjenesteleverandøren må ikke samle inn, selge eller bruke din personlige informasjon videre, unntatt når det er nødvendig for å utføre det angitte formålet.

Din informasjon kan deles med en tredjepart av følgende grunner:

 • Analyseinformasjon. Din informasjon kan deles med online analyseverktøy for å spore og analysere nettrafikk.
 • Forbedring av målrettede reklamekampanjer. iBygg AS samarbeider med tredjeparts tjenesteleverandører for å forbedre målrettede reklamekampanjer.

Hvis du velger å oppgi slik informasjon under registrering eller på annen måte, gir du iBygg AS tillatelse til å bruke, dele og lagre den informasjonen på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen.

Din informasjon kan bli avslørt av ytterligere grunner, inkludert:

 • Overholdelse av gjeldende lover, forskrifter eller domstolsavgjørelser.
 • Svare på påstander om at din bruk av vår tjeneste krenker tredjeparters rettigheter.
 • Håndheving av avtaler du inngår med oss, inkludert denne personvernerklæringen.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettsteder du besøker. Nettsider bruker informasjonskapsler for å hjelpe brukere med å navigere effektivt og utføre visse funksjoner. Informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere ordentlig, kan settes uten din tillatelse. Alle andre informasjonskapsler må godkjennes før de kan settes i nettleseren.

 • Strengt nødvendige informasjonskapsler. Strengt nødvendige informasjonskapsler tillater kjernefunksjonalitet på nettsiden, for eksempel brukerinnlogging og kontohåndtering. Nettsiden kan ikke brukes ordentlig uten strengt nødvendige informasjonskapsler.
 • Ytelsesinformasjonskapsler. Ytelsesinformasjonskapsler brukes for å se hvordan besøkende bruker nettsiden, for eksempel analyseinformasjonskapsler. Disse informasjonskapslene kan ikke brukes til direkte å identifisere en bestemt besøkende. Målrettingsinformasjonskapsler.
 • Målrettingsinformasjonskapsler brukes til å identifisere besøkende mellom forskjellige nettsteder, for eksempel innholdsnettverk og bannernettverk. Disse informasjonskapslene kan brukes av selskaper for å bygge en profil av besøkendes interesser eller vise relevante annonser på andre nettsteder.
 • Funksjonalitetsinformasjonskapsler. Funksjonalitetsinformasjonskapsler brukes for å huske besøkerinformasjon på nettsiden, for eksempel språk, tidssone, forbedret innhold.

Du kan endre ditt samtykke til informasjonskapselbruk nedenfor.

Sikkerhet

Sikkerheten til din informasjon er viktig for oss. https://i-bygg.no/ benytter en rekke sikkerhetstiltak for å forhindre misbruk, tap eller endring av den informasjonen du har gitt oss. Imidlertid, fordi vi ikke kan garantere sikkerheten til informasjonen du gir oss, må du få tilgang til vår tjeneste på egen risiko.

iBygg AS er ikke ansvarlig for ytelsen til nettsteder drevet av tredjeparter eller dine interaksjoner med dem. Når du forlater dette nettstedet, anbefaler vi at du gjennomgår personvernpraksisen til andre nettsteder du samhandler med, og avgjør tilstrekkeligheten av disse praksisene.

Kontakt oss

For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt oss på følgende måter:

Navn: iBygg AS

Adresse: Korniveien 3, 3157 Barkåker

E-post: post@i-bygg.no

Nettsted: https://i-bygg.no/

Telefon: 333 55 800